2014. 05. 03.

That boy is a monster


Nem jött össze a második évad előtt. Sőt.
Tekintsük úgy, hogy még el sem kezdődött az idei szezon, jó?


- Will?

Hannibal forró hangja átölelte a derekát, hideg kezeit a hajába túrta. Göndör fürtjei éheztek az érintésére, épp ahogy bőre, vagy szája Hannibal csókjára.

- Will, nyissa ki a szemét!

Kemény, férfias utasítás, rekedt tónusában volt valami, ami arra ösztönözte, hogy megszegje a parancsot. Homlokát a férfi homloknak döntötte, koponyája hideg volt, és kemény. Az illata teljesen elbódította, lágy ringatásától hányingere lett.

- Will...

Halk suttogás, amiből csöpög a vér és a vágy. Pók ujjak futottak végig a gerincén, tengernyi fájdalmat ígérve, de közben morogva, hogy élvezni is fogja, ó, de még mennyire. Will ártatlan, egyszerű neve ezekkel az ajkakkal kimondva csupa bűnt jelentett, végtelen hosszú folyosót tele sötét szobákkal, és az ajtók mögül hangzó arctalan sikolyokkal. Előrébb akart hajolni, hogy megízlelje a mérget Hannibal szájáról. Kíváncsi volt arra, vajon igaz-e, hogy a halál édes meg könnyed, igazat mondott-e a férfi. Valószínűleg ez lett volna életében az első alkalom, Will pedig ennek egészségtelenül nagyon része akart lenni. Megmarkolta Hannibal gallérját, ujjai elfehéredtek. Lehunyt szemhéját perzselte a férfi éhes tekintete, és valahol érezte,hogy ez az éhség nem jelent jót. Majdnem felnevetett, mikor erre a következtetésre jutott.

Hogy lehetne Hannibal éhsége bárhogy is jó dolog?

- Minden rendben, Will?

Jeges test szorult az övének, nem volt benne semmi kellemes, semmi természetes. Édes tűz égette, ami bármikor végezhetett volna vele. Nem kellett volna mást tennie, csupán elsöpörnie az ő reszketeg kis lángocskáját, ami lassan belülről emészti fel . Talán még szívességet is jelentene a gyors halál.

Ekkor Will megértette, miért van életben.

- Mr. Graham?

Kinyitotta a szemét, s gyilkos, bosszúszomjas tekintettel nézett Hannibal Lecter tökéletes álcájára. Hátrébb lépett a rácstól, bilincsei megcsörrentek, mire Hannibal szeme megcsillant a tompa fényben.  Will már látta az elegáns bunda alatt rejtőző vadállatot, ami alig várta, hogy a nyakának ugorjon.

1 megjegyzés:

  1. Ez valami szédítően gyönyörű volt. Annyira magával ragadó volt, sodró, sajnos rövid is, bármeddig tudtam volna olvasni erről a kettőről. Imádtam minden sorát.
    Köszönöm az élményt!♥

    VálaszTörlés