2014. 03. 09.

50 shades of way too much protein.

Supernatural 9x15


Ráérek, meg most láttam meg nem nagyon tudok nem áradozni róla, szóval gondoltam, foglalom itt a tárhelyet
VI-GYÁ-ZAT
-jólcsináltam?jóligenjól-




Nem volt rossz az új rész. Megint filler, igen, de igazából nem is érdekel az alapsztori. Cas úgyis megölte (idő előtt , gondolom, mert mindenki beleunt) az idei főgonoszt Bobot (megjegyezhetetlen névvel Bob marad, pihenve az eltemetett forgatókönyvek között). 

Fáj a szívemnek, hogy Dean dont give a shit-et játszik Casszel, nade nade még így is szaglik az egész a Destieltől.
Mellesleg szeretem, hogy tudnak nevetni magukon. Ez egy jó dolog. Annyi tökönrúgás (mármint ellentmondás) után, amennyit ez a sorozat produkált hamar záráshoz vezetett volna az önirónia hiánya. Szinte állandóan megcáfolnak egy tényt. Néha már csak a fejemet voltam képes erre fogni. Kínomban.

Deee, mert túl nagy a szeretet ahhoz, hogy ne legyen de, a legutóbbi rész mókás volt. Úgy értem, ezek az idióták felneveltek majdnem egy generációt (fucking 8 év, emberek) és frankó társadalomkritika, meg önelemzés meg szendvics. Nanemvagyokilyenokos

Szóval a twittertelen DeanSam páros, akik szarnak a technikai újításokra, kivéve az ingyenpornót a netről meg a googlet, találkoznak a két hüvelykkel kisebb manifesztálódásukkal, és amikor realizáltam, hogy a Ghostfacers paliknak ugyan az a problémájuk, mint nekik, rájöttem, hogy a sorozat kiparodizálja a két testvér közötti feszült viszonyt, ami olyan lányos. És jól teszi. Mert olyan lányos. Na.
Ők voltak Sam és Dean alacsonyabb méretekben. Sírok.

Rövid ráérés vége. Túl friss élmény, erre kell egy Impala


2 megjegyzés:

  1. Én nem láttam ezt a részt, melyik ez a rész.
    Jelenleg a nyolcadik évadnál vagyok, a hetedik lvad uccsú felét átugrottam (nemnemnembírom), és most a Tapsi-Hapsis résznél tartok. Cas halál aranyos volt mikor benyögte, hogy vadász akar lenni. Meg amikor kikérdezte a macskát. aki szerintem Bobby.
    De ha belegondolsz, ez a sorozat akkora szappanopera, mint ide a Purgatórium, csak hogy stílszerű legyek. Épp csak nagyon jól eltakarták vérrel, szenvedéssel, természetfelettivel, és értelmes forgatókönyvvel (többnyire), de ha belegondolsz, azért van benne szappanopera. Bőven.
    Cas meg vezekelni akart, csórit mégis kihúzták. Naomi gyanús. Kezdem azt hinni, hogy itt minden angyal defektes. Alfi nem. Alfi jópofa, és csak én asszociáltam róla a pizzafutárra? (ajaj újab ficötlet, Alfi Cas exe. Meg. Ne. Kérdezd)
    Őőő...bocs az újabb értelmetlen hozzászólásért, bosszúból lőjj le. Néhány spoilert.
    A gif meg jó, bár az én favoritom, akkor is az, mikor Dean fogalmamsincsmelyikévadmelyikrészében, elkapja azt a pánikot és úgy sikoltozik, mint egy kislány. Meg a végén, az Eye of the Tiger előadása :)
    És, hogy stílszerű legyek, mint a fírísz: Bipp-bipp! (Cas megértette a lényeget. Büszkék vagyunk rá)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 4x16
      Bármikor
      Egy időben sokat kerestem azt a részt. A sikoly miatt, természetesen.
      A màsik kedvencem a Channing Channels volt
      Gabriellel, meg a Casa Eroticàval.
      Àáà olyan jó volt még, most meg már szeretjük
      Soha nem gondoltam erre! Pedig Alfi tényleg futár volt
      Meghaldoklom, ez nagyon jó
      Egy angyal sem okés. Ezeknek van valami komoly bajuk. Chucknak még dolgoznia kell ezen...
      Kezdem én is úgy èrezni, hogy a szörnyek csak díszek. Ès tényleg, ès tényleg ès tényleg
      Azèrt mindig van nàlam só,hátha kell

      Törlés